'a casa' - Reisverslag uit Verona, Italië van Anne-Marije Blömer - WaarBenJij.nu 'a casa' - Reisverslag uit Verona, Italië van Anne-Marije Blömer - WaarBenJij.nu

'a casa'

Door: Anne

Blijf op de hoogte en volg Anne-Marije

10 Januari 2006 | Italië, Verona

Lieve allemaal

Sinds zondag ben ik weer terug in Verona. Na 2 weekjes in Nederland geweest te zijn is dat wel weer even wennen. Voor mn gevoel is alles wat ik de eerste drie maanden heb geleerd verdwenen en het is ook echt weer wennen om hier te zijn zonder jullie allemaal... Ik heb een leuke tijd gehad thuis. Veel gedaan en veel mensen gezien/ gesproken, erg leuk. Ben naar t circus geweest, verjaardag gehad, lekker uit eten geweest, met mensen koffie gedronken, heel nederland doorgereden... (430 km op donderdag...) Kortom: leuk om weer even thuis geweest te zijn!

Mn vlucht zou zondag om 14.10 uur vertrekken. Nou niet dus, toen mochtten we pas het vliegtuig in... (nadat het eerst al een kwartier lopen was om de gate uberhaupt te bereiken...) Toen moesten we ook nog naar de polderbaan rijden, weer 15 minuten, dus om 14.50 vertrok het vliegtuig eidenlijk. Mn vlucht is goed gegaan al voelde het wel erg vreemd... Rond 17.45 was ik in mn appartement, waar Lelia op me zat te wachten (zij was zaterdag al terug gevlogen). Na ff bijgekletst te hebben en mn koffer beetje uitgepakt te hebben zijn we uit eten gegaan... lekker pizza!
Gister eerste les van het nieuwe jaar. Het was weer een algemene les, zoals elke x aan het begin van een nieuwe cursus. Alle niveau's door elkaar. Vandaag zijn we ingedeeld in klassen. Omdat er 42 amerikanen uit Illinois zijn is het een beetje behelpen met de ruimte... maar goed. Zit nu in de klas met 9 mensen: Fumi, Kathrin, Lelia, Angela, Tomomi, Bernadette, Jillian e Adila.. de laatste 3 zijn amerikanen die ze nergens anders meer kwijt konden. Onze lerares is Giorgia. Verder heb ik nog niet zoveel meegemaakt. Vanavond gaan we naar il bugiardo om ff een nieuwjaarsborreltje te drinken. Lukt het allemaal bij jullie op school/ werk? Nog leuke plannen in het vooruitzicht? Morgen komt Silvie bij me langs dus dat wordt gezellig. Laat snel weer van me horen!
Liefs, bacio Anne

• 10 Januari 2006 - 14:12

Rogier:

Hey Marije! Ja onder het eten heb je genoeg kansen gehad om de taal bij te houden! ;)

• 10 Januari 2006 - 15:17

Sandra:

Hoi Anne!
    Ik vond het gezellig dat we zaterdag even hebben kunnen kletsen. Kan me voorstellen dat het nu wel weer eventjes wennen is. Maar de tijd vliegt vast weer voorbij! Je hebt echt een leuke site trouwens. Heel veel plezier nog, en vanaf 1 februari af en toe sandrainsheffield bekijken ;) :D
    Liefs Sandra

• 11 Januari 2006 - 09:55

Jose:

heey anne
    vond erg gezellig dat je ff in nederland was! vond super dat je er zaterdag was! ga je wel weer missen
    dikke kxs

• 12 Januari 2006 - 13:22

Silvie:

t is gezellig hier!!! en lekker weer!!! hihihi...

• 12 Januari 2006 - 13:23

Silvie:

ga je mee anne, gaan we lekker pizza eten!!! ;-)

• 12 Januari 2006 - 19:11

Sophie:

Heej Gnoom :P Echt leuk al die berichtjes! We hebben helaas niet meer zoveel contact, maar als je terugkomt gaan we afspreken hoor! Veel plezier nog in bella italia :) xx