Vlam....
Door: Anne
Blijf op de hoogte en volg Anne-Marije
17 Januari 2006 | Italië, Verona
Ciao a tutti!
Come state? Qui tutto va bene! Ieri sera Silvie è andata a casa. Lei è stata qui per sei giorni. Abbiamo avuto un tempo divertente! Hebben veeeel gelopen, zowel hier als in Venetie (op zn amsterdams, of niet sil...?!) Zijn naar castello s. pietro gelopen, hebben het balkon van julia gezien (kan natuurlijk niet ontbreken) en we hebben lekkere wijntjes gedronken en zijn lekker uit eten geweest. Het weer zat ook echt mee, want de hele week was het zonnig en overdag nog wel een graad of 8. Gister was het bewolkt en vanmorgen toen ik mn fiets pakte om naar school te gaan, sneeuwde het... (jajaja de eerste sneeuw in 2006 is dus alweer gevallen... Gelukkig hoefde ik er nu niet op te wachten tot maart... hahaha) Heeft t in Nl nog gesneeuwd?hoe is het met iedereen? Zijn jullie nog gaan skien? Niks gebroken?
Heb er alweer ruim een week op zitten op school. De eerste week had ik het niet zo naar mn zin. De klas was voor mn gevoel te groot en ook het niveauverschil... We herhaalden alleen maar dingen, terwijl ik iets nieuws wilde (weet dat ik de rest nog lang niet goed beheers, maar ja) Gelukkig leren we sinds vrijdag nieuwe dingen en voel ik me beter. We zitten nu nog met zn 8en in de klas. Angela is naar een andere klas gegaan en daar is Audrey voor in de plaats gekomen en vanmorgen hoorden we dat een van de amerikaanse meisjes naar huis is gegaan (USA), omdat ze zich niet thuis voelde op school. Morgen komt daphne weer terug dus zijn we waarschijnlijk weer met negen leerlingen.
Vanavond ga ik in Sona eten, Beatrice belde me gister en vroeg of ik langskwam, ga waarschijnlijk koken (mam, maak die risotto die we gegeten hebben toen jij hier was). Volgende week maandag heb ik een kookles van een italiaanse (via school). Gaan dan bij haar koken en het natuurlijk ook zelf opeten.
Ik heb besloten om niet meer te wachten op bericht van de Olympische Spelen en gewoon hier te blijven. De organisatie is beroerd en ze zeggen steeds iets anders... had geen zin meer om daar op te wachten. ZOu het echt super gevonden hebben om daar heen te gaan, maar weet ook zeker dat ik de komende maanden hier me ook ga vermaken. Gister is de olympische vlam trouwens in Verona gearriveerd. Volgens mij blijft die hier een week en gaat ie dan door naar Milaan om op 10 februari in Turijn te arriveren. (als ik het goed begrepen heb)
Dat was het weer even voor deze x. Hoop dat jullie blijven schrijven! Saluti!
Liefs xxx Anne
Dat was het weer even voor deze x. Hoop dat jullie blijven schrijven! Saluti!
Liefs xxx Anne
18 Januari 2006 - 13:45
Anne:
Ok, niet dus... mn italiaans is blijkbaar niet zo goed als ik zelf dacht... toen ik gister op piazza bra liep was er al niks meer van die vlam te bekennen... maar goed dat ik hier nog een tijdje blijf om te studeren...! XXX